Maksuehdot

Teemme ostoksestasi mahdollisimman sujuvan ja turvallisen tarjoamalla useita erilaisia maksuvaihtoehtoja:

Maksutavat Hobby365:ssä:
• Klarna
• Stripe-korttimaksu
• Mastercard
• Visa

Klarnan avulla voit maksaa laskulla, suoraveloituksella, osamaksulla ja kortilla Klarna Checkoutin kautta. Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla. Hyväksymme myös maksut Mastercardilla, Visalla ja Stripen luotto- ja pankkikorteilla. Me ja maksupalveluntarjoajamme käsittelemme kaikki korttitiedot turvallisesti salauksella, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä.

Klarna – Maksa 30 päivän sisällä
Klarnan ”Maksa 30 päivän sisällä” -palvelun avulla voit tehdä ostoksia nyt ja maksaa myöhemmin. Sinulla on koko 30 päivää aikaa maksaa, eikä korkoja tai maksuja lisätä, kunhan maksat ajallaan.

Klarna – Osamaksu
Jos et halua maksaa koko summaa kerralla, voit jakaa maksun jopa 36 kuukauden ajalle. Huomioi, että siihen voi liittyä korkoja ja maksuja.

Klarna suoraveloitus
Klarna suoraveloitus on ehdottomasti kätevin tapa käyttää Klarnaa, sillä se mahdollistaa suoraveloituksen suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan suoraan Klarnaan liitetystä tilistä, mikä poistaa mahdollisuuden unohtaa laskuja tai joutua maksamaan korkoja ja muita maksuja.

Maksuprosessi
Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirryt kassalle. Siellä voit tarkastella tuotteitasi varmistaaksesi, ettei mitään ole jäänyt väärin tai puuttuu. Tämän jälkeen valitset haluamasi maksutavan.

Jos valitset maksamisen luotto- tai pankkikortilla, sinun on annettava korttitietosi. Klarnan valinnan yhteydessä voit valita maksutavan ja sen jälkeen vahvistaa ja hyväksyä tapahtuman pankkitunnuksilla.

Emme ole mukana emmekä ota vastuuta mahdollisista ongelmista, jotka voivat ilmetä maksun suorittamisen jälkeen meidän maksupalveluntarjoajiemme kanssa. On tärkeää huomata, että Klarnan osamaksu saattaa aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia korkojen muodossa. Siksi suosittelemme lukemaan ehdot huolellisesti ennen maksutavan valitsemista.

Maksuvahvistus
Kun maksu on suoritettu, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse. Viestissä on kaikki tiedot tilauksestasi ja maksustasi. Ole hyvä ja lue vahvistus huolellisesti ja tarkista, että kaikki näyttää oikein. Jos tilauksessasi tai maksussasi on jotain vikaa tai kohtaat ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä tukeemme mahdollisimman pian:

Hobby365.fi
Puhelin: +46 70 450 86 32
Sähköposti: info@hobby365.fi
Osoite: Vallgatan 17, 52175 Vartofta, Sweden.