Palautus- ja hyvityskäytäntö

Tervetuloa Hobby365.fi:hin! Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Tämän varmistamiseksi ja jotta voit tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia kanssamme, olemme laatineet palautus- ja hyvityskäytännön. Tutustu käytäntöömme huolellisesti ennen tilauksen tekemistä.

Peruutusoikeus
Kauko-ostoslain mukaan sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Sinulla on oikeus käyttää tätä peruutusoikeutta ilman erityistä syytä, edellyttäen että tuotteet ovat käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme heti kun päätät käyttää peruutusoikeuttasi, niin autamme sinua eteenpäin.

Palautukset
Kaikki palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, lukuun ottamatta viallisia, vaurioituneita tai virheellisiä tuotteita. Emme hyväksy palautuksia, jotka on lähetetty postiennakolla, vaan kaikkien palautusten on tapahduttava kirje- tai pakettimuodossa. Muista pakata kaikki palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäispakkaukseen niiden suojelemiseksi kuljetusvaurioilta.
Hyväksytyn palautuksen edellytyksenä on, että palautettu tuote on alkuperäiskunnossa, eli käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mahdolliset tarrat, etiketit tai vastaavat on oltava ehjiä.

Palautuksen tekeminen
Jos haluat tehdä palautuksen, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Opastamme sinua koko prosessin ajan ja annamme tarvittavat tiedot. Jos palautus johtuu tuotteen virheestä tai tilausvirheestä, liitä mukaan kuvia ottaessasi meihin yhteyttä.
Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen, tarkistamme sen varmistaaksemme, että se täyttää palautusehtomme. Jos palautus täyttää vaatimukset, aloitamme hyvitysprosessin.

Palautusosoite:
Hobby365.fi
Vallgatan 17
52175 Vartofta
Sweden

Hyvitykset
Hyväksytyn palautuksen jälkeen aloitamme hyvitysprosessin. Hyvitys suoritetaan sovitulla tavalla. Emme kuitenkaan ole vastuussa hyvitysten suorittamisesta menetelmällä, jota emme käytä. Jos palautettu tuote on käytetty tai käsitelty tavalla, joka vähentää sen arvoa, voimme silti hyväksyä palautuksen, mutta vähennämme hyvityksestä vastaavan osan tuotteen arvonalentumisen mukaan.

Pyrimme suorittamaan kaikki hyvitykset mahdollisimman pian, yleensä 30 päivän kuluessa siitä, kun palautettu tuote on vastaanotettu meillä. Huomaa, että hyvityksen näkyminen tililläsi voi kestää muutaman ylimääräisen päivän.