Toimitusehdot

Yhteistyössä PostNordin kanssa tarjoamme luotettavia ja nopeita toimituksia. Emme ota vastuuta vaurioista kuljetuksen aikana tai toimitusongelmista, jotka ilmenevät sen jälkeen, kun paketti on luovutettu PostNordille. Tällä hetkellä tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot:

• Ilmainen toimitus PostNordin kanssa
Kuinka tilauksesi pakataan riippuu sen koosta ja sisällöstä. Pienemmät tilaukset pienillä tuotteilla lähetetään kirjelähetyksinä, kun taas suuremmat tilaukset tai tuotteet lähetetään postipaketteina.

Toimitusajat
Arkipäivisin tilauksesi lähetetään yleensä 24 tunnin kuluessa, jos tuote on varastossa eikä muita ehtoja ole asetettu. Lopullinen toimitusaika voi vaihdella. Yleensä tilaus saapuu 2-5 arkipäivän kuluessa.

Paketin koon perusteella se toimitetaan joko suoraan postilaatikkoosi tai lähimpään postiin. Jos paketti toimitetaan postiin, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostitse, joten varmista, että tietosi ovat oikein.

Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Maa
Suomi

Käsittelyaika
0-1 päivää Maanantaista perjantaihin

Toimitusaika
2-4 päivää Maanantaista perjantaihin

Tilauksen viimeinen kellonaika on klo 14:00 Keski-Euroopan aikaa (Tukholma).

Toimituksen viivästykset ja vauriot
Mikäli tuote ei saavu odotetusti, kehotamme sinua ottamaan välittömästi yhteyttä meihin. Jos olemme tietoisia toimituksen viivästymisestä tiedossa olevista syistä, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden kieltäytyä korvausvaatimuksista toimituksen viivästymisen vuoksi.

Mikäli paketissa tai tuotteessa ilmenee vaurioita toimituksen yhteydessä, kehotamme sinua ilmoittamaan niistä välittömästi kuljetusyhtiölle. Tämän jälkeen pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä saadaksesi apua jatkotoimenpiteissä.

Palautukset
Kaikki palautukset ovat asiakkaan vastuulla, ellei tuote ole viallinen, rikkoutunut tai virheellinen. Palautettavan tuotteen on aina oltava alkuperäispakkauksessaan ja pakattava niin, ettei se vahingoitu kuljetuksen aikana.

Lisätietoja palautusprosessista löytyy Palautus- ja hyvityskäytännöstämme.